Pellets Razlog Cogen Yuzina LTD


Пелети Разлог - Коген Юзина ЕООД започва своята дейност през 2014 година със седалище град Разлог и така до днес. С нарастващото търсене на бранда – Pellets Razlog, се налага и увеличаването на производствените мощности, които да покриват нуждите на по-големия брой клиенти. През 2017г. компанията сменя своята база и така увеличава своето производство. Основната дейност на фирмата е свързана с производство на висококачествени пелети от клас А1.
Пелетите, които можете да поръчате или закупите при нас са два вида:
- AVA пелети
- Пелетите Разлог.
Фирмата развива дейността си, както в България, така и в Гърция, Румъния и Швеция.
Формулата за успеха, която винаги прилагаме за производството на нашите пелети се крепи на думите: Качеството винаги е важно!


Доставка до адрес


Ако вашата крайна дестинация се намира в радиус до 30км от нашата база в град Разлог, е нужно само да ни позвъните. За доставки в по-голям радиус, ние от Pellets Razlog ще Ви свържем с най-близкия до Вас, наш представител. Доставките се извършват в срок до 48 часа след заявка.


Цени за доставка:


Цените за доставка се определят в зависимост от количеството превозвани пелети и километрите до Вашия дом. Крайната цена за доставка се предоставя след запитване по телефона.